Menu Sluiten

Hoeveel Kost Het Om Een Tennisveld Aan Te Leggen

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen.

Aanleg, onderhoud en renovatie van sportvelden

Wij bieden een totaalservice – zowel indoor als outdoor – voor de realisatie van tennisbanen, voetbalterreinen, hockeyterreinen, atletiekpistes, Finse pistes, multifunctionele sportterreintjes, minigolf en meer. Een piekfijne uitvoering van uw project binnen de afgesproken deadlines, beschouwen onze vaklui als hun erezaak. Onze lange referentielijst van geslaagde projecten spreekt voor zich.

Onze diensten:

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen. Opgericht in 1954 als specialist in graveltennisbanen, groeiden we de afgelopen decennia uit tot een onderneming gespecialiseerd in sportterreinen en sportaccommodaties evenals leverancier van uitrusting voor sportterreinen.

De sportterreinen van Derriks-Sport genieten een lange levensduur. Een aantal terreinen aangelegd in de jaren “50 worden nog steeds intens gebruikt. Geen eendagsvliegen dus. Het gebruik van hoogstaande kwaliteitsmaterialen én een vakbekwame uitvoering staan garant voor de duurzaamheid van uw project. Dit alles bieden wij aan tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en een grote flexibiliteit, beschouwen we elk project als maatwerk. Volledig conform uw lastenboek en de voorschriften, werken we alles tot in de puntjes af. Persoonlijke en intense contacten met zowel de klant als de ontwerper garanderen een vlotte uitvoering.

Meer info of een vrijblijvende offerte op maat?
Bel 012 741 541 of stuur een ons een mail!

25100852510085

Meer info

tags: Aanleg Sportvelden – Aanleg Tennisbanen – Aanleg Tennisvelden – Aanleg Voetbalvelden – Diensten Aanleg Tennisbanen – 

Wenst u meer info over hoeveel kost het om een tennisveld aan te leggen kijk dan vlug op https://www.derriks-sport.be | Hoeveel Kost Het Om Een Tennisveld Aan Te Leggen

De Kosten van het Aanleggen van een Tennisbaan

Droom je ervan om je eigen tennisbaan in de achtertuin te hebben? Of ben je misschien een ondernemer die overweegt om sportfaciliteiten uit te breiden? Dan is het handig om te weten wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een tennisveld. Laten we eens duiken in de wereld van gravel, gras, en hardcourt!

Wat zijn de Basisfactoren die de Prijs Beïnvloeden?

Allereerst, de kosten kunnen flink variëren afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Denk hierbij aan het type ondergrond. Wil je een klassieke gravelbaan, of ga je voor gras of misschien wel een hardcourt? Gravel is vaak goedkoper in aanleg maar vergt meer onderhoud, terwijl hardcourt duurder is maar minder onderhoud nodig heeft.

De grootte van de baan speelt ook een rol. Een standaard enkelbaan is minder duur dan een dubbelbaan, simpelweg omdat er minder materiaal en arbeid nodig is. Daarnaast zijn de locatie en de toegankelijkheid van het terrein ook bepalend voor de prijs. Is jouw terrein makkelijk bereikbaar of moeten er eerst andere constructies worden verwijderd?

Voorbereiding en Materialen

Een ander belangrijk aspect is de voorbereiding van de locatie. Hierbij kun je denken aan het egaliseren van het terrein en het eventueel afvoeren van bestaand puin of oude sportfaciliteiten. Ook dit heeft zijn prijskaartje.

Qua materialen heb je naast de ondergrond ook te maken met netten, lijnen, en eventuele verlichting voor avondspellen. Elk van deze elementen draagt bij aan de uiteindelijke kosten. En vergeet niet dat goede drainage essentieel is, vooral bij natuurlijke ondergronden zoals gravel of gras.

Hoe Krijg Je Waar Voor Je Geld?

Nu je een idee hebt over wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een tennisveld, hoe zorg je ervoor dat je niet te veel betaalt? Het is verstandig om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in sportveldaanleg.

Eén betrouwbaar bedrijf dat ik kan aanbevelen is Derriks Sport. Zij bieden deskundige diensten aan op het gebied van aanleg en onderhoud van tennisvelden. Door hun ervaring kunnen ze je gedetailleerde informatie geven over wat je specifieke situatie zou kosten en hoe je langdurig kunt genieten van jouw nieuwe tennisbaan.

Door te investeren in kwaliteit en deskundigheid voorkom je toekomstige problemen en extra kosten voor reparatie of vervanging. Bovendien draagt een goed aangelegde tennisbaan bij aan jouw speelplezier en mogelijk zelfs aan de waarde van jouw eigendom.

Kortom, of je nu kiest voor gravel, gras of hardcourt, de juiste planning en keuze in materialen zijn cruciaal voor het succesvol realiseren van jouw droomtennisbaan. Neem dus rustig de tijd om goed na te denken over alle opties en schakel waar nodig professionals in die jou kunnen helpen met advies op maat!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Hoeveel kost het om een tennisveld aan te leggen

!–StopPubText–>.